Om Leaf Digital

Leaf er et globalt digitalt bureau med kontorer i København og Shanghai.

Vores gruppe af stiftere kommer fra meget forskellige baggrunde, og det giver Leaf Digital en unik kant, når det kommer til at tilbyde komplette løsninger indenfor digital optimering, online retail og travel retail.

For os er international ikke bare endnu et buzz word, det er det grundlæggende princip i vores forretning. Vi servicerer kunder på alle kendte platforme i både vesten og Kina.

Hos Leaf Digital gælder det for os alle, at vi har reel erfaring i optimering og skalering af digitle forretninger i både vesten og Kina. Vi forbinder den nyeste teoretiske viden med de succeser og fiaskoer, vi alle har oplevet igennem vores professionelle liv. Det at have haft hånden på kogepladen er en uundværlig forudsætning for kunne hjælpe dig.

Skal vi samarbejde? Skriv til os her på siden.

Holdet bag Leaf Digital

Søren Meiling

  • Grey LinkedIn Icon

Specialiseret i at hjælpe brands med at optimere salget igennem formulering og eksekvering af effektive omnichannel retail strategier.

Niels Christian Flintholm

  • Grey LinkedIn Icon

Kinaekspert med speciale i at hjælpe virksomheder med at blive succesfulde i Kina med fokus på markedsanalyse udvikling af digitale strategier i Kina.

Nils Langballe

  • Grey LinkedIn Icon

Tidligere direktør i Group M med ansvar for digital markedsføring og optimering.

20 års erfaring for en lang række af de største brands i den digitale arena med et mediebureaus fokus på performance på tværs af kommercielle medier, social media og marketplaces.

Rasmus Bengtsen

  • Grey LinkedIn Icon

Årevis med hands on erfaring i at drive og optimere danske og internationale brands' tilstedeværelse på kinesiske online platforme som WeChat, Baidu, Weibo, Dianping, osv.

Kontakt os her

T: +45 31 32 36 46

E: info@leafdigital.dk

Besøg os her

København

Amaliegade 6, 2. tv
1256 København K

Danmark

Shanghai

Xiaomuqiao Rd. 800, 301

200000 Shanghai

Kina

© 2023 by Leaf Digital ApS