Vores services

Leaf Digital byder på en unik kombination af kompetencer indenfor digital optimering. Vi har mange års ekspertise indenfor retail, online marketing og administration af platforme i både Danmark, Europa og Kina. 

Vi er derfor i stand til at tilbyde en holistisk service, hvor jeres forretning er i centrum og målet er en overordnet forøgelse af jeres salg.

Digital strategi

Digital strategi

Digital strategi

Digital strategi

Digital strategi

Et udsnit af de vigtigste platforme vi arbejder med

Digital strategi

Vi hjælper jer med at nå jeres mål uanset, hvilke platforme i opererer på. Vi skaber en holistisk online strategi og udarbejder realistiske handlingsplaner. Hvadend du er i Danmark eller Kina er konkurrencen online hård og man skal være smart for at opnå brugerns opmærksomhed. Derfor er det vigtigt at have en komplet strategi, der tager alle potentielle synergier på tværs af platforme i betragtning.

Det handler om at tiltrække, engagere, konvertere og ikke mindst fastholde kunderne. Vi baserer vores strategier på data med dette for øje. Vi laver ikke ensidede strategier med henblik på blindt at øje antal følgere eller antal klik. Den digitale indsats skal omsættes til reelle tal på bundlinjen.

Online marketing

Hos Leaf Digital har vi sammenlagt mange års erfaring med at drive kampagner på digitale medier. Det kan både være på de velkendte medier i Danmark som Google, Facebook og Instagram, men også på de store kinesiske platforme som f.eks. WeChat, Weibo, Dianping osv. 

Hvadend der er tale om CPC kampagner i Google, Facebook og Instagram, eller der er tale om media buy på kinesiske platforme (som oftest tager form som CPT eller CPM kampagner), er det vigtigt at have fokus på løbende at optimere kampagnerne. Det gør vi med udgangspunkt i vores tunge erfaring med at optimere kampagner samt på baggrund af vores kendskab til jeres forretning, produkter og målgruppe.

Data & insights

Det er ikke nok at drive trafik til din platform, hvis dine besøgende ikke konverteres til salg eller leads, er markedsføringsindsatsen spildt. Gennem kontinuerligt optimeringsarbejde, hvor salgsprocessen forbedres, sørger vi for, at du får mere ud af dine markedsføringskroner.

Hos Leaf Digital danner data altid grundlaget for vores beslutninger. Alt starter og slutter med data. Vi arbjeder med A/B splittest, multivariant tests, brugertests, konkurrentanalyse, heatmaps og klikanalyse, udarbejder kunderejser og adfærdssporing osv. for at finde ud af, hvor vi kan optimere salgsprocessen.

Travel retail

I løbet af det sidste årti er antallet af kinesiske rejsende i Danmark eksploderet. Kinesiske rejsende bruger i gennemsnit 5 gange flere penge i løbet af deres rejse end den gennemsnitlige turist. For mange virksomheder er de kinesiske rejsende derfor et af de vigtigste segmenter at markedsføre sig overfor,

Vi har erfaring med at tiltrække flere kinesiske rejsende og hæve deres ATV i tax free butikker, lufthavne og shopping malls overalt i Europa. Det gør vi ved hjælp af en unik adgang til de største kinesiske rejse- og forbrugerportaler (f.eks. Dianping, Ctrip, Mafengwo, Qyer, osv.), drift af sociale medier (WeChat, Weibo osv.) og en evne til at få det hele til at gå op i en større enhed.

Kontakt os her

T: +45 31 32 36 46

E: info@leafdigital.dk

Besøg os her

København

Amaliegade 6, 2. tv
1256 København K

Danmark

Shanghai

Xiaomuqiao Rd. 800, 301

200000 Shanghai

Kina

© 2023 by Leaf Digital ApS